Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Dobrý příspěvek, cítím to stejně. Mám úplně stejnou zkušenost a učinil jsem stejné rozhodnutí. Ověřené hodnoty protilátek z krevních testů. Bohužel jsem taky nejednou zažil slovní napadání o nezodpovědnosti, sobectví, hlouposti apod. Mnozí nejsou ochotni slyšet důvody a přemýšlet o nich. Mají své přesvědčení a neváhají napadnout každého, kdo to nemá stejně.

2 0
možnosti
JW

Jj, kdyby všichni neockovani vystupovali kultivovaně jako vy a měli relevantni důvody, asi by bylo klidnější. Bohužel většina z antivaxeru jen nadává nebo rozšiřuje lži a stupidity, někteří jsou za to pravděpodobně i placeni. Mimochodem, prodělání nemoci a hladina protilátek se neuvádějí jako kontraindikace a asi s tím není spojené riziko. Na druhé straně čísla ukazuji, ze prodělání COVID je robustní ochrana (98% podle posledního zveřejněného čísla). Očkováni lidi s protilatkami jsem považoval za kontraproduktivní, když nebyly vakcíny. Je pravda, ze msinstreamovi odborníci část informaci zamlčuji a honí se za celkovou promorenosti místo za klíčovým ohroženým segmentem.

3 0
možnosti
JS

J76a76n 61S10o98u61č65e35k

20. 7. 2021 7:35

Bohužel má naopak zkušenosti s agresivitou a hrubým napadáním neočkovaných ze strany těch očkovaných. Ti by neočkované nejraději zcela vyloučili z veřejného života nebo je zavírali do nějakých izolačních táborů. A nakonec i zde v diskusích se vyskytují takové extrémní názory, že ti neočkovaní sobci jsou zodpovědni za smrt všech těch babiček a dědečků.

0 0
možnosti
KS

Lidi si dneska nadávají kvůli kde čemu. Mají nějaký názor a neposlechnou si názor jiný, nediskutují, nezajímají se. Vlezou si na nějakou sociální síť, tam najdou lidi se stejným názorem, kde se navzájem utvrzují ve vlastní pravdě.

3 0
možnosti
MH

Já jsem zastáncem ockovani, protože cestují po celém světě a do některých krajin se proste musím povinně očkovat . Bez ockovani mne tam nepustí. Už je tak každoročním rituálem u mne jít si narvat hromadu vakcín do tela. :-) Být na vašem místě asi bych se stejně nechal naockovat, ale to jak jste to pojal, mi dává taky smysl. Jste první člověk, který se nenechal a zatím nenechá naockovat, který je schopny to rozumné uchopit a odargumentovat. Mate změrenou vysokou hladinu protilátek a tudíž vakcinace by zde byla pravděpodobně redundatni.

4 0
možnosti
VB

Ti co se nenechají očkovat si myslí jací jsou bojovníci za svobodu.

Ne, jsou to socialističtí pohrobci, jejichž problémy mají platit všichni ostatní.

Očkování je pouze vrcholek ledovce, kdy platím vrtulník pro uštknutého chovatele mamb, JIP pro frírajdry z Polabí.....

7 1
možnosti
MP

Er, neni spis naopak socialistickym smyslenim potlacovat individualni rozhodovani a nutit kazdeho podstoupit neco pro blaho kolektivu?

4 1
možnosti
Foto

Ale jen se vzájemně napadejte a urážejte. Povzbuzuje to krevní oběh a tím i imunitu.

Ať žije jednota a boj protikladů.;-D

1 1
možnosti
ZD

A tentokrát souhlas ! Stejně jako v každém organismu - život je boj o přežití na každé úrovni. Od buněk po Vrbětice! :-)

0 0
možnosti
JP

Nerad bych tu nějak hrotil hysterii ohledně příznivců a odmítačů očkování. Osobně jsem přesvědčený, že je to osobní věc každého jednoho zda se nechá očkovat či nikoliv a nikdo by neměl být nucen k tomu druhému.

Co mě ale poměrně dost zaráží z tábora příznivců je právě to odsouzení sobců, nesolidárních atd. Očkovat se musíme všichni, abychom uchránili rizikové skupiny. Podle posledních dat je zde 600 rizikových, kteří se ani očkovat prostě nechtějí.

A na základě tohoto my nutíme naše 12-leté děti očkovat se vakcínou, která přen nemocí nechrání a zřejmě asi ani nezabrání přenosu na někoho jiného. Nemluvě o absenci dat z dlouhodobého testování.

Ptám se, kde bereme tu drzost přenášet "neodpovednost" rizikových skupin na děti, které nicméně nejsou covidem ani ohroženi.

Ochrana před covidem by měla být hlavně předmětem každého jednoho a ne si vynucovat na druhých zajištění mého komfortu.

9 1
možnosti
Foto

600 tis. rizikových /hlavně věkem, takže otázka, jak moc rizikových/, co se očkovat nechtějí /vypadly Vám tam ty tisíce/. Jinak souhlas s Vaším příspěvkem, trefil jste hřebík na hlavičku.

1 0
možnosti
Foto

J26a29n 46S31v38a67t58e64k

19. 7. 2021 13:51

I jako zastánce očkování dávám "+" karmě vašeho článku...

Je nesmysl se vzájemně napadat kvůli ne/očkování, které je dobrovolné...

Sám jsem se nechal očkovat nikoli kvůli možným úlevám (nemuset se pravidelně testovat, navštěvovat lecjaká místa bez nutnosti podstupovat testy...), ale kvůli tomu, abych zvýšil svou "šanci na přežití" v případě, že bych se nakazil (zatím mě covid zřejmě zdaleka obchází, jakkoli blízko jsem se mu vyskytl já, žena či naši dva synové)... přece jen jsem již ve věku 53+ a mé BMI není zrovna zářným příkladem štíhlého atleta...

7 0
možnosti
JP

Děkuji a naprosto s vaším postojem souhlasím. Ochrana zdraví je věcí každého jednoho z nás.

Proto i dosti nesouhlasím s téměř vyděračskými praktikami bud se budeš očkovat, nebo se nikam nedostaneš.

5 0
možnosti
KS

K68a27r63e91l 95S85t50e62f78l

19. 7. 2021 11:02

Pan Szturc má pro své rozhodnutí naprosto racionální argument. Problém je, že existuje hodně lidí, kteří se nechtějí nechat očkovat kvůli čipům od Billa Gatese, kruhům od Csákové a podobným pitomostem.

Pokud má někdo vysoké protilátky, pak je asi nesmysl, nechat se očkovat. Pokud někdo věří, že očkování je cestou k ovládnutí lidstva, pak je prostě a krátce hloupý.

13 2
možnosti
RW

Pokud je nám oficiální propagandou vtloukáno do hlav, že hladina protilátek se před očkováním nemá měřit a pak premiér konná přesně opačně než doporučují jím podporovaní "odborníci", tak se nelze divit, že lidé oficiálním informacím nevěří.

Je právo každého člověk nenechat se očkovat a do jeho důvodů nikomu nic není. To že pár provokatérů šíří nesmysly, aby kompromitovali odpůrce očkování, jen dokresluje jak funguje propaganda.

12 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik