Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma.Dobrá analogie.Už jen spojení Zeman a Barrandov mluví samo za sebe....Petříček v jednom z rozhovoru označil Rusko za agresivní a nebezpečné.Podobně se vyjádřil i polský prezident.Taková pravda sotva najde na Hradě pochopení....

11 0
možnosti
Foto

Bohužel má Zeman pravdu. Petříček má do ministra čehokoliv hodně daleko a vypadá spíš na loutku v rukách Pocheho. V naší politické scéně se ale docela ztratí, protože ta je podobných kvalit. Demokracie je klišé, poslanecký slib prázdná formule a ta politická bída je patrná všude po světě. Nejvyšší čas vykydat tenhle Augiášův chlév a místo politiků téměř třema stovkami se nechat řídit mnohem méně početnější skupinou odborníků.

5 6
možnosti
Foto

J14a80k23u54b 87R93o57t95h

30. 11. 2018 9:22

Vyraž tedy kydat, Štěpáne. Sakryš, já zapomněl, ty už kydáš. ;-D

8 2
možnosti
MV

smutnej pohled i poslech - vcera jsem dal "dialog" na Barrandove taky

tolik patolizalstvi (Soukup) a mudroprdeni (Zeman) jen tak neuvidis...

10 2
možnosti
ZD

Nemáte pravdu. Včera jsem viděl celý pořad. Dozvěděl jsem se, jak je to doopravdy se zkreslenými informacemi o medvídkovi a současně jak je to s informacemi o cestě presidenta do Izraele a jeho vystoupení v tamním parlamentu. Jestli u Vás ani tyto informace nevyvolají potřebu vyvážit svůj nezvykle kritický pohled na hlavu státu je zbytečné s Vámi vést diskusi. Stará pravda radí nevést diskuse s hlupáky. Těžko se pak rozlišuje kdo je kdo.

5 4
možnosti
JH

Ano, je vám jedno o co v tomto sporu jde...ale Kartágo musí být zničeno!

A pokud by prezident toho sekkretáře Pocheho snad odmítl jmenovat, kvičel byste patrně stejně:-)

5 8
možnosti
ZD

Přesně jste pojmenoval "blouznivý" názor. President nekritizuje pana ministra, president kritizuje jeho krok ve věci zahraniční politiky. Je otázkou proč tak činí v - jak autor předkládá - bulvární televizi. Proč nemá pan president prostor ve veřejnoprávní televizi ? Začnu rozhovory sledovat pravidelně. President je člověk s přehledem, zkušenostmi a umí je pojmenovat.

4 4
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik