Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli jste si nevšiml,tak oba vyhráli demokratické a svobodné volby .Není tady lepší člověk na prezidenta a není tady lepší a schopnější člověk na premiéra.Taková je skutečnost a tak rozhodli voliči v demokratických a svobodných volbách. Takové je Česko.Lepší lidi nemáme!!!

7 3
možnosti

K70a94m76i88l 35Š26a22n24c65a

17. 11. 2018 15:01

Voleny zastupce je sluzebnik lidu, ne monarcha. Jedna z veci, ktera k vaznosti uradu patri je urcita uroven chovani. Vyhazovani vencu do kose nepovazuji za vhodnou formu protestu a stejne tak verejne vystupovani prezidenta i premiera je hodne daleko od toho, co bych ocekaval od nejvyssich predstavitelu statu.

4 0
možnosti

Někdo vyhodil dva věnce do koše. Konec.

1 0
možnosti

Je to tak. Ale přinášet tam věnce za tmy se mi jeví jako vtip na Silvestra;-D

4 1
možnosti

Také lze připomenout přísloví: Chytrému napověz, hloupého trkni. Jestliže se nemalé části národa nelíbí prezidentovo arogantní prohlášení, že profláknutého Babiše opět pověří sestavením vlády, dává to tato nemalá část národa najevo písemnými protesty a prezidentovi to nedochází. Lidé pak sáhnou ke zřetelnějšímu gestu. Dojde to Zemanovi teď?

6 8
možnosti
Foto

Karma.Přesně tak.Vyhození květin je asi to nejhorší,co se zde za pár let stalo.:-)Zneuctění?Ano,nikdo neudělal víc,pro zneucnění ideálu 17.listopadu než Babiš a Zeman.Dlouhodobě plivat na hrob a pak pokládat květiny je opravdu nechutné.Jejich voličum to ovšem nevadí,naopak mnozí to vítají...

7 6
možnosti

I protest musí mít úroveň.

11 1
možnosti
Foto

Hlavně symboliku.Zeman a Babiš do koše na odpadky...To co předvádí Zeman a Babiš má uroven...?

5 2
možnosti

Odporné je si přivlastňovat státní svátek, jako by tím státem byli oni. Dávají tím jasně najevo, jak je to s jejich reálným vztahem k demokracii a koho považují za onen démos, který má vládnout. To (nejen) tímto činem učinili a proto tyto liberální demokraty považuji za mnohem nebezpečnější, než všechny Babiše dohromady.

8 6
možnosti

Kazdopadne mi to odstranovani kvetin at uz jakymkoliv zpusobem pripada nedustojne.

Pripada mi to jako kdyz vdova odstranuje kvetiny z hrobu zemreleho manzela, ktere tam prinesla jeho prvni manzelka.

11 1
možnosti
Foto

Vladimíre...Jo. Ale nemělo by to položení kytice být jaksi s nějakou vládní pompou a ve vstřebatelném čase? A pro národ? A osobně? Mimo jiné díky za Váš příspěvek. Protože si jeden uvědomí to jávamnevimproč to skoro schováváni. Bože...demokracie. No tak proč náměstí plní jen jedna strana? Kde jsou i ti z blogu, aby udělali demonstraci, co jí nebude vidět konec... na podporu AB a prezidenta, který první podkopal věrohodnost novinářů.? Kde všichni jsou? Když tu máme takový hon.? Brání jim kdosi? A nebude to třeba jen špatné svědomí.? Nebo málo odvahy? A nebylo tohle položení kytice zase lekcí, jak se věci mají v českém národě dělat? Jistě, že bylo. A tohle nebyl styl před devetadvaceti lety.:-)

3 3
možnosti

Ohromné hrdinství hodit kytky do koše, kadrovat jestli jste náhodou nezpival pro Babiše, tleskat Stechovi, jen se ptám kdo dal komu poukaz že může kadrovat druhé že oni jsou Ti špatní a já moje názory jsou správné - jo jedni už to dělali a koukám že to do nás dos zazrali.......

8 0
možnosti
Foto

demokracie... demokracie:-) dala poukaz

1 0
možnosti
Foto

Tak ...karma. a dole čtu takové to dojemné, že zapomínáme na to kdysi: Nejsme jako oni. A já k tomu říkám, že je velmi zdravé a opodstatněné vyhodnotit bez nostalgie a očekávaného andělství naši skutečnou situaci a nechat ty bohorovné jako ve westernu zakusit jejich vlastní prostředky. Manipulačního...nejsme jako oni bylo vážně dost. Připomíná mi to špatné faráře, špatné matky, co ženskym v domácím násilí trpělivě vysvětlují potřebnou pokoru pro udržení klidné domácnosti. Omlouvám se. Maličko jste odnesl reakci na článek trochu výš. Za clanek děkuju.

4 4
možnosti

D40a57v26i80d 49V20l61k

17. 11. 2018 10:38

Skvěle napsánoR^

9 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS