Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiše dohání jehovlastní podnikatelská vychytralost z minulosti a zároveň proměnlivost v tom, coříká, a dostal se tak pod tlak, který si z valné části zavinil sám. A je topřesně, jak napsal tento týden K. Steigerwald:

" Ministr financí jdeGrossovou cestou. Ta vede přes močál. Čím dál se jde, tím víc poutník zapadá,tím víc se škube a chce nohy vymanit. Ale čím víc je chce vymanit, tím víc domočálu padá, až to udělá žbluňk.

Babišova pouť močálem začala jednoduchou otázkou, kde vzal peníze na nákupdluhopisů. První krok, druhý, gumovky se boří a koncem minulého týdne žbluňk.Gross měl igelitku a strýce Vika. Babiš má Profrost a Afeed, cizí slova, alezdejší firmy. Grossovi stačil jeden strýc, u Babiše by musela nastoupit rotastrýců, rota igelitek se stovkami miliónů. Spanilý bojovník proti korupci setak proměňuje před očima lidu v čachráře sice dost standardního, lečrozsáhlého, na němž je podivné jen to, že je též ministrem. To bude ještězajímavé, jak z bažiny vyskočí"

6 4
možnosti
Foto

Steigerwald bejval dobrej. Ovšem bejvávalo. I on se ,,pochlapil", co se poplatnosti leckomu týká:-( U jinejch, obzvláště pak ,,peroutkovců" nic novéhoRv

2 2
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik