Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J56a75r63a 26R31a64n67k

9. 8. 2015 0:37

Jsme k tomu nuceni i v Kanade a USA, ale verime, ze se bude vybirat pouze ze zachytnych taboru v zemich sousedicich se Syrii, to jsou ti, kteri nas potrebuji, nebyt ruskocinskeho veta, asi by k migraci vsech narodu nedochazelo. Od lonskeho jara je temer o dva miliony uprchliku vice a tlaci se do Evropy. Je nutne mit poradne imigracni zakonya mozna si trochu precist ty australske a kanadske, maji s tim uz pres stolete zkusenosti.

6 2
možnosti
PS

P28e17t56r 22S61t47r22n97a24d

10. 8. 2015 11:24

Nebýt amerického vměšování do záležitostí severní Afriky a Arabského poloostrovu, tak mohlo být vše jinak.

1 0
možnosti

Usilovat o záchranu všech potřebných světa  je  idiotský nápad, což se potvrdí  několik let po tom, co miliardy potřebných zjistí, že  tu hloupost opravdu myslíme vážně.

Propstě  se to nedá splnit, proto se o to ani nepokoušejme !

Pokud uvážíme, že  všechny Evropské země  mají nesplatitelné dluhy  a obrovské sociální problémy  již nyní, tak to není nijak těžké rozhodnutí :-)

28 0
možnosti
Foto

Ano, Evropa asi bude brzo muset přijmout drastičtější opatření proti imigrantům. Mohli bychom se nechat inspirovat australským příkladem, jak nepouštět lidi na člunech na své území. Je naším výsostným právem rozhodovat o tom, kolik a jaké lidi si na své území vpustíme. Chce to jen se rozhodnout a rozhodnutí pak plnit.

34 0
možnosti
MT

V pohode. Tento problem (laviny nelegalu zaplavujicich Evropu)  bude na projednavani  Nejvyššiho politbyra ÚV Evropske Unie

 uz na jare 2017...

5 1
možnosti
JS

Politicka "elita" naroda (vcetne bruselske byrokracie): sebevedomi trubci, kazdy z nich ma misto patere devetkrat nalomenou hridel a po ksichtech jim poznas, ze je to banda podvodniku, denunciantu, zlodeju, kolaborantu a vseho krome poctivosti schopnych individui. A tahle elita, ktera si udrzuje monopol vladnuti neni absolutne schopna udelat nic co by teto katastrofe mohlo zabranit.

17 0
možnosti
JR

J78a15r87a 66R21a62n84k

9. 8. 2015 0:38

Nevim, ale nadavat na politikuy asi nepomuze, protoze tlak je na vsechny zeme....

1 5
možnosti
BL

Díky za blog na zajímavé téma, s neméně kvalitním vloženým článkem p.Frýborta. Řekl bych,že vše nasvědčuje tomu,že Evropu vzdáme víceméně bez boje.Prozatím jsme svědky dehonestování a umlčování všech kritiků islamizace Evropy a to zejména v západní Evropě a samozřejmě i u nás. Již v několika diskuzích jsem položil řečnickou otázku: Jakou vzdálenost je potřeba ujít od této extrémní politické korektnosti, od pocitu, že Evropa si na potápění PRÁZDNÝCH bárek pašeráků musí vyžádat mandát OSN k tomu, aby byly např.potápěny plné lodě, vozící do Evropy hordy novodobých dobyvatelů?

Obávám se, že ta vzdálenost je obrovská a můj dojem je, že na takové otočení kormidlem o 180 stupnů již prostě není dost času..

Bohužel také  věřím, že události v Evropě budou mítextrémně dramatický průběh. Jsem přesvědčen, že "ekonomičtí" jsou zde hlavně proto, aby vytvořili jakousi "kouřovou clonu"pro ty opravdové bojovníky islámu. Ve správný čas se pak vše spojí v jednom kotli teroru..

33 1
možnosti
MR

Nacházíme se v hluboké krizi sociálního humanistického inženýrství jež na západě vzešel z odborářského socialismu a na východě z komunistického režimu.

Tím nastal rozpad společenské smlouvy, hodnot a do popředí se dostala sociální, sobecká rovnostářská většina, jež navíc tolerovala rozklad rodinných hodnot a hodnot výchovy.

Ve světě dochází k pádu globalizace a státních forem jež neměly své historické i společenské kořeny.

Tyto dva stavy se navzájem aktuálně konfrontují a ukazují co je přežité ... . Je to humanistická doktrína sjednocené Evropy po roce 89, kde západ sehrál podstatnou roli  a svůj původní odborářský socialismus, rozvedl o byrokratický humanismus, jež stvořil vzájemnou vazbu a vazalství sociální většiny jež si své politiky vybírá a toleruje.

Fatální je stav kdy zde není nová generace politiků, státníků a vůdčích duševních osobností ve společnostech. Vše je na mlčící většině. 

Právě duševní a altruistické jádro společnosti nám chybí, dříve zde byl Čapek, Eliáš, J.Masaryk ... .

Mlčící většina má určitou náhradu za tuto duševní vrstvu a to v podobě neziskových organizací jež jsou položeny navíc na nízkých sociálních a mateřských instinktech, nikoliv zdravém rozumu a duševním rozhledu.

27 0
možnosti
MR

Naši cestou je potřeba vytvořit a podpořit nové mocenské centrum v Evropě na základech Visegradské skupiny, jež bude hájit svůj prostor a vnější hranice a nebude spoléhat na impotentní země, Německo, Francie, Itálie, jež jsou odsouzeny k tvrdým lekcím ... . Nespoléhat na ně a jít cestou precedentů a tím sám se rozpadne i Brusel. Následovat musí změny ve světových organizacích jež vznikly z ponaučení II světové války a už nereflektují změny světového pořádku. OSN a právo veta.

Vytvořit z Evropy světovou silnou velmoc, nebo z její centrální části a převzít odpovědnost za stav okolních regionů, Severní Afrika, Blízký východ. Zde provést intervenci, země stabilizovat a jako v dobách Říma dosadit konzuly jež v zemi budou udržovat statut Quo. Nevnášet sem evropské zvyky, hodnoty a mentalitu, ale řídit se etnickým, náboženským, historickým a kmenovým stavem zde a vyvažovat.

Vytvořit zde deportační a záchytné tábory po dohodě s Libyí případně Egyptem, Súdánem.

Je potřeba připomenout že už to nebude v humanistických rukavičkám, budeme tvrdě ponaučení jaké hranice má lidskost, jaké dopady mají sociální a mateřské - otcovské instinkty, zde třeba ve formě křesťanství, sociální humanistický byrokratismus ... .

Zde budou položeny nové základy dalšího cyklu a to úměrou jaká bude společenská setrvačnost a měnící se svět. 

Nový svět již nebude globální ale budou zde světová mocenská centra a oblasti s rozpadem státních systémů jež se budou potácet ve vnitřních sporech. USA a Latinská Amerika, Centrální Evropa a Afrika ... .Dnešní politici nejsou schopni tento stav reflektovat neboť byli stvoření partajnickým bratrským stavem a líbivou politikou jež je impotentní. Zde patrně dojde k zásahu vojenské moci do státní v zájmu udržení existence našeho prostoru ... .

14 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik