Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

No pokud je evropská hodnota tolerovat ve jménu naší svobody vyznání Islám který žádnou svobodu vyznání neuznává,  tak proč potom ve jménu našich hodnot, jako jsou svoboda projevu, svoboda sdružovací,  netolerovat i neonacisty,  kteří podobně jako Islám naše hodnoty také nesdílí.

6 0
možnosti
KC

Celý humbuk kolem imigrantů způsobilo úpadkové levicové evropské myšlení, přímo bych řekl levicové spiknutí, díky němuž Evropa už dvě století upadá. Pokud chce další prohloubení úpadku zastavit, musí převzít iniciativu a nenechat se opakovaně dotlačit do situací, v nichž si neví rady. Sociální stát je neufinancovatelný a následky neuvážené politiky poneseme všichni hodně dlouho, v horším případě hrozí nezvladatelný chaos.

10 0
možnosti

Nechte planých plků a balte kufry. Je potřeba to tady fofrem vyklidit pro nově příchozí davy. Jenom nevím, z čeho to bude Sodovka financovat, když všichni odejdeme.

Jo, a poslední zhasne !

2 0
možnosti
SB

A kam chcete odejít?

Nezapomeňte, že nesmíte uvažovat jako Afričané, kteří chodí do Evropy, nepokládajíce se otázku, zda je tady chceme.

Jestliže někam chcete odejít, musíte si položit otázku, zda Vás tam budou chtít a potřebovat.

A proč by někdo v Austrálii nebo v Japonsku měli chcít miliony evropských přistěhovalců?

3 1
možnosti
PT

No tak evropská humanistická hodnota rozhodně není kapitulovat před invazí,  která chce naše hodnoty zničit a vnutit nám hodnoty úplně jiné.

Je to zcela naopak, jsme ve válce a v situaci kdy bychom měli chránit hodnoty naše.

V sebezáchovné válce mají rozhodovat vojáci a žádné demokratické hodnoty pro cizí vetřelce nemohou platit, pokud bude rozhodovat  pahumanistická kavárna tak to je válka předem prohraná a záhuba našich hodnot.

9 0
možnosti
RS

Mam takovy dojem, ze zde nejde o moralku ale o bombasticky kseft. Tak tomu bylo i v minulosti. Kdyby neslo o kseft, nikdy  by se Hitler nedostal tak daleko.. A pane Simonik, z gulase se ten dort uvarit neda. Jinak jako hoby kuchar vim, ze dort se nevari ale pece. Musite v budoucnosti cist jednodussi blogy, kde je vse podano "po lopate" Jinak budete portrebovat napovedu.

3 0
možnosti
JC

"Každej morální argument je třeba podepřít klackem." Těžká Barbora - V+W. Asi to necituji úplně přesně, ale obsah souhlasí.

7 0
možnosti
JP

J29a39n 29P94a98l18l18a31s

12. 8. 2015 21:03

Myslím, že použili krásné české „vyfutrovat“.

0 0
možnosti
VS

Napsal jste toho hodně ... to je asi tak všechno. Používáte slovní obraty, kterým zjevně nerozumíte, používáte i slova mimo jejich správný význam. Guláš slov ....Jak kočička a pejsek vařili dort ...

0 14
možnosti
PN

P70e60t50r 90N72o55v60á50k

9. 8. 2015 11:03

Evropa se ve své historii muslimským invazím vždy bránila - to, že bránit se je xenofobní a rasistické a odporuje to hodnotám, na kterých Evropa stojí, je nesmysl, který si vymysleli a v posledních letech gradují pomatení pseudohumanisté. Svět bohužel nefunguje podle toho, co by si přáli. Absurdní politika nebránění se je druhou stranou stranou brána pouze jako slabost, kterou je třeba využít.

26 0
možnosti
Foto

O19t57a 57B84l84a38ž53e27k

9. 8. 2015 10:23

Robejšek na Hrad ! Což on už jednou výslovně odmítl. Škoda - snad si to ještě někdy rozmyslí. Každopádně - jeho hlasu by mělo být velmi nasloucháno - bez ohledu na funkce.

12 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik