Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

Mě tady naprosto zaráží, že autor se zabývá pouze rykalovými "chybami" místo toho, aby objektivně čtenářům vysvětlil, kdo je to LAUKO, BOHÁČ A SRBA!!! O tom prvním se snad ani nemusíme bavit, vazby na společnost Kimex, která není ničím jiným, než jen prádelnou špinavých peněz ze svých heren, které pan Lauko tak toleroval a zastával se jejich provozováním na jihu, jakožto potřebné služby všech občanů, kteří potřebují své životní neúspěchy utápět v hernách. Pak tady máme pány Boháče a Srbu, bývalé Kajnarovy náměstky. Boháč jako volební manažer v roce 2010 měl už dopředu slíbené náměstkovské křesýlko, pokud však podpoří tu správnou - velkou koalici s ODS - stranou s kladnými referencemi při vypisování těch zaručeně nejvýnosnějších zakázek. A tak se postupem času sbírá do kasičky, až jsou z toho pozemky, z politických důvodů až kdesi ve Fryčovicích, aby nebyl v Ostravě tak na očích. Pachatelé však vše "darovali" paní Jarmile Srbové, mamince dnes už bývalého náměstka Jiřího Srby. Ta vždy a celý život poctivě pracující paní (a to bez ironie), drží pro svého syna a jeho přátelé, mezi kterými je i další hříšník Richard Bednařík, pozemky v hodnotě 20 milionů korun českých, na které brzy vyrostou krásné vilečky za špinavé peníze z městských zakázek. 

Nakonec řeknu, že je třeba, že tady máte skutečné prospěcháře, kteří vám bodnou nůž do zad jen aby si přilepšili! Tito lidé mají - ba dokonce musí za to pykat! Fakt nemám rád pana Kajnara, ale nemusím ani pana Rykalu! Ale nakonec už vůbec nemusím takovou línou, neobjektivní "NOVINÁŘSKOU ŠPÍNU", která je ochotná psát jen a pouze ZA PENÍZE a sváděl stejný přístup na jiné!!RvX

0 0
možnosti
PS

Díky za poměrně zajímavé informace. Ty ale nijak nemohou omluvit skutečnost, že je pan Rykala hrobařem zdejší ČSSD. Není mojí povinnosti někomu objektivně vysvětlovat, kdo je nějaký Lauko, Boháč, či Srba. Tito pánové a další - včetně a v čele s panem Rykalou - byli u podvodu před volbami v roce 2010. Všechny považuji za vykutálené darebáky a nemakačenka, kteří hledají v politice zlatý důl a na svoje voliče z vysoka kašlou. Důvod, proč se v blogu více věnuji Rykalovi je prostý - jako poslanec a šéf městské organizace ČSSD nese mnohem větší odpovědnost za současný politický maras. Zkuste věcně zareagovat, či vyvrátit jednotlivé body jeho podrazácké politické kariéry, případně nám sdělte, čeho tento "politik" kromě střelby do vlastních řad, konstruktivně dokázal. Myslím, že Vaše případná věcná reakce nebude tak obsáhlá, jako předchozí příspěvek.

1 0
možnosti
DR

Zdravím, už jsme se o tomhle bavili na jiném foru pod jiným článkem. Je dobře, že jste o tom napsal. Je třeba na to upozorňovat, že problémy nejsou jen v Brně. Úklid v ČSSD by se měl vzít pěkně " z gruntu" a důkladně. Těch šibalů se tam urodilo opravdu nevídaně.

1 0
možnosti
LJ

Ach jéje, oni mají problémy snad ve všech organizacích!

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik