Pavel Szturc

Je to podvod, rozčiluje se hnutí...

9. 10. 2016 21:37:20
Pro spoustu lidí je moravskoslezský hejtman Miroslav Novák nepřijatelný politik. To je taktéž nepochybně jeden z hlavních důvodů posledního volebního úspěchu hnutí ANO v Moravskoslezském kraji.

Dnešní prohlášení lídra vítězného hnutí Ivo Vondráka v tom smyslu, že pro něho osobně není Miroslav Novák žádnou překážkou pro případné vyjednávání o možné koalici, může být pro řadu jeho voličů docela studená sprcha - zdroj tady.

Den po volbách veřejně přiznat, že velmi ostré předvolební výpady AB na adresu Miroslav Nováka byla jenom taškařice pro naivy, kteří by se mohli chytnout na udičku, je hodně silné kafe. Rozčilování hnutí nad tím, že se dnes v krajích domlouvají všichni proti vítězi krajských voleb, je v tomto kontextu taškařice na druhou.

Takže když se někdo domlouvá bez účasti vítěze, jedná se o podvod. Jak tedy nazvat situaci, kdy vítěz ignoruje svého voliče podobně oportunistickým prohlášením? Ivo Vondrák je prostě rozhodnutý vládnout. Ať to stojí, co to stojí. Když ne v koalici s ODS a KDU, tak klidně i s ďáblem. S ním Ivo Vondrák osobně jistě žádný spor také neměl a nemá.

Ale co není, může být...

Autor: Pavel Szturc | karma: 27.29 | přečteno: 1457 ×
Poslední články autora