Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Já bejt blogger, tak taky každého okřiknu. Všechno vím nejlíp i když argumenty nějak chybí. To už i milion chvilek je dál, ti se na Babiše chystají až po tom co vyřeší epidemii.

7 0
možnosti
VB

On vyřeší? Nenakoupení roušek jde ještě odpustit, ale ne silácké pokyny k jejich nákupu přes média a slibování osobního rozvozu.

Stejně tak nejde odpustit netestová laboratořemi bez ISO (AV ČR a jiné).

2 0
možnosti
JK

J56o53s33e20f 25K42l63a20t

18. 3. 2020 21:16

Karma, víc není co dodat

0 7
možnosti
Foto

I30v65a22n 79M34a65r94e54k

19. 3. 2020 7:32

Raději opravdu ne.Rv

3 0
možnosti
JS

Myslím si, že vláda se ukázala jako akce schopná, ukázalo se, že máme i odborníky jako je Prymula, ovšem také se ukázalo, že kritika hlavní hygieničky, která tu byla ještě před koronavirem byla oprávněná a tak se poroučela. Jasně, že zpětně se dají dohledat věci, které by se asi daly udělat lépe, ale když se podíváme, jak se s tím popasovala italská vláda nebo německá, španělská, francouzská atd. tak musím konstatovat, že ta naše tyhle vlády strčila do kapsy a to je u tak malé země s omezenými ekonomickými možnostmi oproti mnohem větším zemím hodně dobrý výsledek.

Takže karma nebude.

17 1
možnosti
PS

Pane Schmidte, děkuji za slušně podaný a věcný příspěvek. Mám jiný názor. Pokud jde o neudělení karmy, věřte mi, že to nějak zvládnu...:-)

0 0
možnosti
PS

Opět bych chtěl poděkovat všem věcně a slušně diskutujícím, včetně těch, kteří mají diametrálně odlišný názor na premiéra. Těm méně věcným, případně vulgárním diskutujícím bych tentokrát odpověděl takto: Stojím si za každým slovem ve svém blogu a nikdy neodvolám, nikdy! Nech si to všichni zapamatují. Nikdy! :-)

2 0
možnosti
MB

Sto lidí, sto názorů. Teď jen vyhodnotit ten, který je správný. Myslíte, že ten Váš?

8 0
možnosti
PB

P26e96t79r 91B20u34r40i66a85n

18. 3. 2020 18:31

Díky bohu, že tu máme Babiše, který je zvyklý rozhodovat a také rozhoduje. Při představě, že by tu rozhodoval Fiala nebo nějaký Pirát, mě polévá studený pot.

15 3
možnosti
ZD

Souhlas. Kdo rozhoduje stojí jednou nohou v průšvihu. To si ti, co nemusí rozhodovat, neuvědomují a chytají se každé příležitosti plivat jako to... trenýrek.

1 1
možnosti
VV

Autore, kdyby tady nežil Babiš, tak by jsi si ho musel vymyslet. Jinak klasika ala Milion..

13 1
možnosti
MD

Kdybyste nic nenapsal, udělal byste líp !

15 3
možnosti
ZD

Souhlas. Článek nepřináší jiný nebo objevný pohled. Zapadá mezi ostatní plivající. Kdyby to alespoň bylo 50:50. tak by se dalo o jakés takés kritice uvažovat. Takto je to jen plivání bezradné a bezvýznamné postavy.

0 0
možnosti
MD

Dneska se obviňuje vláda že věc podcenila? A ti lyžaři co v desítkách tisíc vyjeli do itálie situaci nepodcenili? Teď hlasitě křičí vládo dej nám roušky! Dovedete si představit co by se dělo kdyby vláda v půlce února zavřela hranice, nakázala si zakrývat ústa a totálně zavřela hranice? Ještě 7.března desetitisíce lidí bez roušek odjelo lyžovat do Itálie. Hrušínskému vadilo, že nemůže hrát divadlo pro 100 lidí.

Nakonec vláda se ještě omluvila, jen jsem si nevšiml žádného nakaženého skihujera, že by se omluvil za to jak s tím vyběhl a vrátil se hodinu před karanténou.

13 4
možnosti
SL

A ti lyžaři co v desítkách tisíc vyjeli do itálie situaci nepodcenili? Teď hlasitě křičí vládo dej nám roušky! " ??? "

A ti co byli doma a nic nepřivezli ?

Ti roušky mají ? ;-D;-D;-D;-D;-D ,

Lékaři, lékárníci, hasiči a obchodníci (potraviny apod) taky kromě slibů nic nedostali. Kde vidíte to, že vláda NIC nepodcenila ? :-P

Dokonce ani armáda nemá dost pro vojáky ...

Lhát lidem v přímém přenosu (+ divadlo - kdo nemá, tomu je osobně dovezu) to už je asi za hranou :-P. Jak se dá takovému člověku věřit.

Pana Hamáčka nemusím, ale ten se lhaní snad nezúčastnil ...

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik