Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poslankyni Kovářové ani tak nejde o to, co potom udělá pro občany, kterým před volbami slibuje pouze samé nesmysly, jako spíše o to, kolik od státu dostane. A pokud ve Sněmovně zrovna neplísní gumárenský technik Kalousek, je tam docela nuda. ;-(

0 0
možnosti
PD

P24e10t49r 94D90r37a75p77a41l

29. 11. 2019 9:13

tak ty "kecy" si mohl odpustit, nicméně měl pravdu, paní dostala 200M a nic nepostavila. Jinak to, že někde nejsou školky nebo školy je z valné míry problém, které si obce způsobily samy. jednak před několika málo lety tato zařízení zrušila a rozprodala na nejrůznější provozovny. Druhak je to výstavbou satelitů v obci. na tom totiž obec vydělá hned 3x. prodá developerovy obecní pozemky, zvýší si počet obyvatel a tím dostává víc z RUD, třetí příjem je dań z nemovistosti. jenže do infrastruktury se už investovat jaksi nechce, to zůstane na spádovém městě, které pro obyvatele vesnice zajištuje školství, doktory atd.

3 0
možnosti
MB

Domnívám se, že s demokracií nám to stále nějak nejde.Připomínám otřepaného Adolfa = Sněmovna je žvanírna, Vůdce jenom zdržuje od epochálních činů ! Jako by rostla poptávka po podobných, osobitých typech. Adolfa pak podporoval Goebels - Miloš se podporuje sám - přes Barrandov. Andrej je omalováván zase svým Piár stylem reklamy. To vyprodukuje zřejmé - Zde je jedinec, který všechno ví a směr zná !

Pak se vše převrací ! Jedinec dostane 30% a vlastní stranu - Hnutí. Vše funguje z jeho milosti = Vytváří se osobní závislost ! Zdánlivá suverenita ztrácí na lesku = Vláda je menšinová a nechá se podporovat kýmkoliv. Z počtu 9 ministrů - Jsou členové Hnutí ANO, pouze 2 ! (Brabec a Plaga). Jinými slovy řečeno, žádná volená podpora zespodu za nimi nestojí ! Byli jmenování Vůdcem, tedy žijí z jeho přízně ... !

Vůdce samotný je Odpovědný Sněmovně - tak je postavený náš systém. Veřejně pak říká, že tam chodit ani nebude a pokud je náhodou přítomen - Tazatele bezdůvodně uráží a napadá. Nelze přehlédnout argumentaci - "Já jsem to zařídil" ! Pokud k tomu připočteme choutky Hradu, vyhladovět - zrušit Senát + Zájem zákonodárné iniciativy prezidenta, (zamítnuto) - Poté ta Demokracie započne vypadat nějak úplně jinak ! :-)

3 0
možnosti
Foto

Za to, že je sněmovna vnímána jako žvanírna si mohou poslanci sami. Budiž nám útěchou, že za 1. republiky nebyla lepší a podobně rozhádaně to vypadá v parlamentech ve většině státech světa. Už aby někdo stvořil CML a potom jen dával velký pozor, aby se nenaklonil. Poslanecká demokracie je v posledním tažení. Všichni to tuší, jen se to nechce říci nahlas.

1 0
možnosti
PK

Možná by měl AB při ztrátě nervů vyskočit na stůl a zapívat jako pan předseda sněmovny,to by byla dobrá reakce na neandrtály v lavicích...;-D

3 0
možnosti

Ano...není divu. To máte pravdu.

Jen Vám v názvu blogu vypadlo slovo...populistické...(kecy).

V tom je ta "souška z plátěného přístřeší" fakt přebornice.

5 0
možnosti
Foto

Nebudete to mít lehké. Nebudu jmenovat ty chytré diskutující ženy a muže, co jste jim čelil minule, ale momentálně Vám nastává ráj. Naprosto stačí, abyste oponentům opáčil slovy pana předsedy, tedy nadpisem Vašeho článku:));) já jsem jen zvědavá, co tu budou ti všichni ještě obhajovat...:)

3 1
možnosti
Foto

I45v98a47n 62M55a61r56e39k

28. 11. 2019 20:12

Kdo by také s tou sestavou, co sedí ve sněmovně zůstal v pohodě. ;-(

12 1
možnosti
MB

Jo, jo, pane Marek - Myšlenka není ničím - Hnutí a vůdce je vším ! ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik