Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J39a90n 57P83í37c28h42a

26. 3. 2019 11:03

Mi by se líbilo, kdyby se navýšil odpočet z daně z příjmů na dítě bez omezení na počet dětí.

0 0
možnosti
AN

Já to nějak překonám, než se ujmou vlády ti vaši. Tam nebude důvod si stěžovat, neb nám nic nedají..

1 0
možnosti
Foto

Jestli si spíše chtějí naklonit seniory než mladé rodiče, tak to se jim moc nepovedlo. Většina seniorů totiž má potomky - a voilá - jsou to právě ti mladí rodiče....

0 0
možnosti
Foto

Seinoři - které znám - když to zní podivně nemohou Babišovi přijít na jméno.

1 0
možnosti
MV

Tato "inkluze" se nepovedla.

1 0
možnosti
MB

Doba se změnila. Bývalý J. Paroubek se svým Pastelkovným by byl dnes již zcela směšný. Změna je spatřována v projídání se a nárokování. Ekonomika očekávaně drhne - Nic mimořádného a neočekávatelného. Je krásně vidět,m jak na to Vláda vlastně reaguje. Již rozpustila poslední rezervy - vypisuje Dluhopisy, (které netáhnou) a stojíme před mnohými neznámými. Trump cla, Brexit, ochlazování v Číně a Německu. Vláda to nerespektuje, naopak už i Zadarmo chce rozdávat platební terminály pro kadeřnici a instalatera. (3+4 vlna EET). Úkol zněl jasně - Bude líp. Už i prošetřují nás - My to neřešíme a nešetříme - ANO, krade málo. Bude lépe, i kdybychom si Mandát měli přidělit sami. Jak to tak asi dopadně ? ... :-)

0 0
možnosti
ZD

Reagujete jako posedlý. Problém je jinde. Pravicové strany měly reagovat tak, aby se socani v době konjunktury nedostali k veslu. Místo jejich křečovité snahy o shození výsledků voleb umožnili socanům rozdávat. To je jejich politika.

0 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik