Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měl jsem "tu čest" se s panem Teličkou v Bruselu potkat asi třikrát. Pokaždé byl v jiné "pracovní" pozici. A můžu říct, že bych si o něj ani neopřel kolo. Jen nechápu, že ho Babiš neprokoukl, když ho dával na kandidátku ANO. (Asi se nedostal do neformálního rozhovoru.) Dopadlo to přesně tak, jak jsem předpokládal.

0 0
možnosti

Takže příčinu problému diskutovaného v EP spatřujete v osobě panaTeličky nikoliv pana Babiše? Pokud to vidíte takto, nemá cenu Vám nic vymlouvat. Stejnou "hodnotu" má Vaše hodnocení pana Teličky, logicky.

0 0
možnosti

Evropský parlament dnes schválil usnesení vyzývající Evropskou komisi k přijetí kroků ve věci možného střetu zájmů českého premiéra Andreje Babiše. Přijatý text, který společně předložily kluby lidovců, konzervativců a Zelených, mimo jiné požaduje pozastavení evropských financí pro skupinu Agrofert. Pro se vyslovilo 434 poslanců, proti bylo 64 a hlasování se zdrželo 47 členů EP. Europarlament má celkem 751 poslanců.

2 0
možnosti

Výrazu "čelní kandidát" ne zcela rozumím - ledaže byste tím chtěl naznačit existenci i kandidátů honosících se přívlastkem označujícím jinou část těla ;-) ...

0 1
možnosti

Co je neuvěřitelné: Mnozí přispěvatelé zastávají názor - ať je u nás jakýkoliv nevěstinec, jen to nevynášet ven.

Ostatně obdobní myslitelé naletěli i na slogan "proč police řeší anonymní udání". Jen jim nedochází, že se tak ptají jen v případě ČH.

7 0
možnosti

P39e43t25r 89B47u52r21i63a15n

13. 12. 2018 9:42

Karma. Od soudružky Konečné bylo hezké, že vyzvala k tomu, aby EU vše nechala na českých státních zástupcích (Babiš ovládá i ministerstvo spravedlnosti) a EU parlament se přestal v celé kauze šťourat, protože to nepřispívá k objektivnímu řešení. Tedy takové známé: chceme klid na práci!

13 0
možnosti
Foto

Zaujalo mě tvrzení Jiřího Payneho o tom, že v provozu EU se ročně ztrácí 5 miliard euro, aniž by bylo možné zjistit, kam ty peníze odtekly..... prostě zmizí beze stopy

2 1
možnosti
Foto

Myslíte, že na nich stojí příslušní žvaniči?

2 0
možnosti

J79a14n 28H39y13n83e56k

13. 12. 2018 7:54

Europoslanci poškozuji ČR a to bylo vidět i na posledním jednání k Agrofertu. Jsou to prachmizerní ubožáci. Něco podobného jako protektorátní politici, kteří se nestydí brát za svou protistátní protičeskou politiku nekřesťanské peníze. Ať jsou to zástupci ANO, TOP nebo lidovců. Je to ostuda tohoto národa zvolit si takové nýmandy. Náš národ niky nebude svobodný, pokud bude podléhat a sklánět se před EU a NATO.

11 12
možnosti
Foto

V úplném závěru textu vám chybí: ... a Babišem.

7 4
možnosti

Máte naprostou pravdu a doufám, že už zvoleni nebudou. Je to velká ostuda.

10 1
možnosti

Ty názory už jsou tady a zřejmě jich bude více = Naši Poslanci v EU jsou pacholci a poškozují ČR! Já se táži - Jakou Českou republiku? M. Zeman prakticky volá - "Stát jsem já" ! a prosazuje svůj prezidentský systém. A. Babiš sděluje britskému novináři (2016), "Strana je spojena s mojí osobou = Strana jsem já" ! Potom ano ANO, čeští poslanci v Brusele vás skutečně poškozují - tomu rozumím zcela ... :-)

7 2
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik