Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kopiruji svuj prispevek na stejne tema pod jimym clankem.

Ukazka politicke organizace CR. Mame zde dva vudce. Jeden ustavni na pokladani vencu a druhy pro vedeni statu. (zvoleneho). Jenze?!?!

Ten, ktereho jsme si zvolili na to pokladani vencu, se snazi byt take politicky cinny i ve vedeni statu. Dari se mu. Vi to dobre v tomto Kocourkove, ze muze kecat do vseho. A jeho osviceni volici mu to zbasti jako snahu zachranit republiku.

Kdy se konecne probudime z letargie a upravime rad republiky s jednim vudcem? Usetrime penize a take konecne z CR se bude ozyvat jen jeden hlas. Presne jak to ma byt.

Presne jak ten vudce na pokladani vencu nam to pripomina

0 0
možnosti

Kdyby byl Zeman trochu při smyslech, uvědomil by si, že je to tentýž ministr zahraničí, kterého sám odsouhlasil a jmenoval do funkce. Tak dlouho dělal ouchcapky s Pochem a nakonec stejně šlápl do lejna (z jeho pohledu). Přeji mu to z celého srdce a doufám, že Hamáček se tentokrát nenechá zlomit a případný pokus o odstranění Petříčka bude řešit demisí všech ministrů za ČSSD. Pokud by to nastalo, ukázalo by se, jaký je Babiš charakter. Podle koaliční smlouvy by měla po takovém kroku ČSSD odstoupit celá vláda, ale jak znám Babišovu "pružnost", najde si cestičku, jak z toho vybřednout.

7 0
možnosti

Vy jste dosud nezkousl výsledky voleb ? Zkuste se zaměřit na to co uděláte, aby to příští volby dopadlo podle Vás lépe. Tahle nenávist Vás zničí.

2 6
možnosti
Foto

Stručné, jasné, výstižné: R^!. A ovšem: pravdivé.

4 0
možnosti

A ovšem tendenční a ovšem postaveno na účelově zkresleném úsudku a ne na faktech.

1 1
možnosti

Bureš by měl načas Zemana uložit na Krym.Už ví,jak na to.

9 2
možnosti

:-).......Pane autore, neměl by ten ministr když se rozhodne udělat něco co může ohrozit vzájemné vztahy, zkonzultovat , před tím s vládou, ev. premiérem? Škoda, že nevyhlásil Maďarsku válku!

Stejně jako po konfliktu na moři hned věděl kdo je viníkem a prohlásil, že je třeba proti Rusku přitvrdit? Mně připadá jako puberťáček, kterému spadla jakási rozhodovací moc do klína, tak se chce předvést! Komu asi? Ev. kdo mu napovídá? !!

4 5
možnosti

On to taky hned věděl i Trump

3 0
možnosti

Nesouhlas. Prezident udělal moc dobře že nejmenoval ministrem Pocheho - vítače, antisemitu a už se na něj valila kritika od "demokratů" že nerespektuje ústavu. Nakonec jmenoval Petříčka, který se nejevil tak úplně jako Poche, ideální určitě nebyl ale zřejmě to prezident nechtěl do nekonečna protahovat. Jakou formou vysloví kritiku není úplně podstatné (jestli osobně přímo jemu, nebo do médií) pokud je to na domácí půdě. Zřejmě problém nebyl takový aby se s ním scházel, a svůj názor říct může. Zabýváte se hloupostmi, ale hlavně když je to proti prezidentovi

3 0
možnosti

Trefné a přesné.

1 0
možnosti
Foto

Z mládí a z toho vyplývající domnělé nezkušenosti a nevyzrálosti se zrodil blahosklonný Zemanův výběr na post vrchního zahraničního ministra. A on jim nejde na ruku! Ti se teď z toho na tom hradě můžou vzteky picnout!

Vydrž Petříčku, vydrž!

7 4
možnosti

Vydrž Petříčku, vydrž!:-)

2 0
možnosti
Foto

J70a48k85u47b 70R43o94t95h

30. 11. 2018 9:21

R^Jednoznačný souhlas. Petříček se opřel do Rusáka, Zeman se vyděsil. Srandy kopec. ;-D

10 1
možnosti

Ha ha ha ... to jsme se všichni nasmáli .... já tam byl sám.

1 1
možnosti

J16i31r89i 62V14r67a26b98e30c

30. 11. 2018 9:20

Karma jako Brno R^

No,co se dá čekat od té hradní trosky.

7 0
možnosti
Foto

.....Stejného ministra zahraničí, kterého před několika týdny jmenoval do funkce.....Stejní lidé jako vy, se před těmi několika týdny vztekali, že prezident nechtěl jmenovat ministrem Pocheho a tvrdili, že prezident má jmenovat navrženého bez odkladu a bez keců. Tak co vlastně chcete?

3 4
možnosti

Jo to kdyby věděli. Mnohým stačí bezhlavě plivat, kde výsledkem je kdo doplivne dál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik