Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy si prostě nejste schopen připustit, že Babiš junior je chráněn lékařem proto, že relevance jakéhokoli jeho výroku je nulová. Vysvětloval to nejen ten Hoeschl, ale i další psychiatři. A spřádáte své spekulace, o níž se domníváte, že jsou logické. Nejsou. Nejspíš jste a budete přesvědčen o své pravdě. Na argumenty druhých zjevně nereflektujete. Tak, jak se tu na MFD projevujete, se mi jevíte jako člověk, kterému nemá smysl cokoli namítat.

3 5
možnosti
PS

Váš komentář prozrazuje, že sám máte velký problém reflektovat argumenty druhých.

2 2
možnosti
JK

Vidím zde zjevné a prokazatelné důvody pro vzetí AB do vazby. Proč státní zástupce nekoná?

2 1
možnosti
Foto

Opět klamete. Četl jsem rozhovor s Babišem na dané téma a otevřeně přiznal, že se synem nepochodil, jak si představoval. Syn pořád tvrdí, že byl na Krym odvezen proti své vůli, i když si to tam užíval a našel si dokonce přítelkyni. Rozhovor se "schizo" snadný nebude, když si vezme do hlavy blud.

1 0
možnosti
PS

Pane Bicero, chcete popřít následující doslovné vyjádření pana premiéra "Je to dospělý muž, o kauze a celém mediálním kolotoči jsme se vůbec nebavili, hráli jsme šachy." ? https://zpravy.idnes.cz/andrej-babis-capi-hnizdo-rozhovor-dlu-/domaci.aspx?c=A181118_190011_domaci_brzy.

5 0
možnosti
VV

Uz ten nadpis je jaksi podivny. Kdyby syn mel zlomenou nohu hral by pak sachy se zlomenonohym synem, nebo bolehlavym?

2 1
možnosti
Foto

Na Vašem místě bych si ten rozhovor na Nově raději přečetla dříve, než napíši článek ;-)

Ony totiž jednou či vícekrát přežvýkané zprávy mívají své mochy. Je to jako "tichá pošta". Nikdy nevíte, jestlito, co čtete, odpovídá skutečnosti, takže je vždy lepší najít primární zdroj.

1 0
možnosti
Foto

tak, tak, nahoře o tom píšu. Ale vysvětlovat to "demokratům" je marný, marný marný.

2 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš starší se chová jako mnohokrát trestaný romský recidivista před soudem. Když mu soud vyvrátí už osmou verzi jeho obhajoby, okamžitě přijde s verzí devátou. Tak podobně se stále více zaplétá v kauze Čapí hnízdo.

Andrej Babiš mladší žije ve Švýcarsku, podle otce tam studuje na univerzitě a zahrál si s ním teď šachy. Také cestoval po světě. Podle zprávy paní Protopopovové však není způsobilý vypovídat před policií české republiky. Česká policie ale nemá žádný důkaz o tom, že je psychicky nemocný - to tvrdí pouze jeho otec.

Pan premiér teď jel do Švýcarska, aby svému synovi zacpal ústa jako možnému slabému článku mezi obviněnými. Asi se mu to povedlo. Syn už nekomunikuje s novináři ani s policií. Možná už nemá přístup k mobilu ani k elektronické poště. Rv

11 3
možnosti
Foto

J58i44ř33í 81K80i39n65d40l

19. 11. 2018 11:33

Kde se bere jistota, že Babiš j. má schizofrénii. To, zda ji má, či nemá musí určit soudní psychitar. Setkal jsem se osobou, která předstírala schizofrenii, tak úspěšné až dva psychiatři došli k závěru, že simuluje. Tím chci říc, že určit tuto diagnozu není věcí jednoduchou, jak se jeví.

3 1
možnosti
VE

To už zřejmě určili když kvůli tomu nedokončil studium na pilota

3 0
možnosti
VE

Beru to tak, že jakoby řekl: "Hráli jsme šachy a co dalšího jsme si v úzkém rodinném kruhu řekli, do toho veřejnosti nic není". Ale, kdyby to řekl takto přímo, demokrati by lítali s transparenty: "Do toho nám nic není!"

2 0
možnosti
RP

On to vlastně naznačil..že se nebude zmiňovat o čem spolu hovořili. Ono je to ijedno, ať udělá co udělá pro ty kteří ho nemají rádi je Babiš zlo.

3 0
možnosti
BM

"My ani nenaznačujem".

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik