Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82a98n 86P74í80c72h19a

18. 10. 2018 16:03

Dle mého názoru Zeman svým skandálním chováním jen odklání pozornost od jiných kauz, které by bylo jeho zkorumpované sebrance nepříjemné.

1 0
možnosti

říkal jsem hned na začátku, že na Pražském hradě se každý musí víceméně zbláznit, protože mu tam ego v hisstorických kulisách nutně bobtná a bobtná...a u starého alkoholika, narcistního ražení bez sebekontroly, jako měl třeba Klaus, to bude ještě výživnější. Nejlepší by bylo prezidenty přemístit do něčeho demokratického a monarchistické sídlo ponechat jako muzeum - to se ovšem zatím nikdo neodváží ani navrhnout. Zeman je jen taková poslední tragikomická tečka, jak to dopadne, když se na Hradě usadí normální buřtožrout.

0 0
možnosti
Foto

Je aspoň vynikajícím studijním materiálem pro mediky. Existuje Ganserův syndrom, který pan president naplňuje naprosto dokonale.

1 0
možnosti

Studii GS neznám, ale tak nějak odhaduju..

0 0
možnosti

Miloš ještě pritlaci, protože mu dělá dobře, když mu JEHO lid tleska. Je ale největší ostudou naší politiky po roce 89. Kam se hrabe Rath, Paroubek a další. Vám karma.

2 1
možnosti

Rv Troufám si odhadovat, že nejste ten odborník na stanovení diagnózy uvedené v titulku.

Po pročtení diskuse i pod jinými články je naprosto zřejmé, že ti, kterým stálo za to sednout ke klávesnici, jsou z více jak 90% voliči Drahoše. Tedy motivaci bychom měli na stole.

Nejásám nad vulgaritami na žádné úrovni, byť je výjimečně použiji také. Jiná věc je, že "dolním deseti miliónům" je hned jasné, co tím myslel a většina bude se stanovenou adresou souhlasit.

3 10
možnosti
Foto

No a ty jsi Kulhavy..a volič Zemana...a víš, proč Ti tykam? Protože ti nevadí výrazivo hlavy státu...co to dokonce dvakrát zopakuje a omlouváš to tím, že

TOHLE všichni jeho voliči pochopí. .Tak snad se nebudeš rozčilovat nad nějakým ty místo Vy...mluvíš-li jako soudruh za všechny.

13 4
možnosti
Foto

R^souhlas-právě u hlavy státu je to značně nepatřičné:-/

8 0
možnosti

Ta vulgarita měla šokovat puritány. Šokovalo vás to tak, že jste kvůli tomu ani neslyšel nic jiného z toho co říkal. Vulgární byl vždy i jako úspěšný premiér, takže vulgarita zřejmě o rozpadu osobnosti nevypovídá. V čem jste tak úspěšný vy, mimochodem?

3 10
možnosti
Foto

Pokud považujete za úspěch, že prezident svou vulgaritou oslovil 51% voličů, pak ano. Já v tom případě třeba úspěšný nejsem a jsem tomu rád.

17 1
možnosti
Foto

Důležité je, že jste rozumněl. Takže ty slova znáte.

2 0
možnosti
Foto

...rozuměl... . Doporučuji studium českého jazyka. Pak se třeba věnujte studiu slovníku svého oblíbeného prezidenta a pak Vám to možná i docvakne.

13 0
možnosti

Teď, když máme, co jsme chtěli...

Budou čeští občané někdy myslet?

:-)

3 1
možnosti

RvRv I vy jeden samozvaný mysliteli!!!;-D

1 3
možnosti
Foto

Pan prezident reprezentuje 51% svých voličů.... .

2 1
možnosti

To je vizitka českého národa?

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik