Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stačí, když paní hejtmanka promluví v TV.

To je esence hlouposti, křížené s arogancí.

0 0
možnosti
Foto

Trapnost non + ultra. Co chcete : stárnoucí hejtmanka si musí udržet mladšího manžílka ( zřejmě) benefity . Bohužel - platíme to my. Ať si paní hejtmanka užije , když jí nevadí neskonalá tragikomika.....;-D

1 0
možnosti

Každou takovou událost vítám, protože jen tyto jednoduché a velkými písmeny napsané zprávy lid prostý trochu znejistí, zda volili dobře

0 0
možnosti

Já bych si přál poznat poliltka, který je tam kvůli nám, lidem,a ne kvůli sobě.A svým kadeřníkům,řekněme.

1 0
možnosti
Foto

To auto bude mít i jiné benefity, pravděpodobně je možné ho zaparkovat kdekoliv a také "drobné" dopravní přestupky policie u služebního auta kraje moc řešit nebude, ale mohu se samozřejmě mýlit. :-)

6 0
možnosti

....no nebylo by divu, tak už to u předmětů středočeského kraje, mezi které, dle slov svého manžela patří i hejtmanka Jermanová, bývá;-)

1 0
možnosti
Foto

Hejtmanka potřebuje pro jeden svůj zadek dvě luxusní auta a v LDN nemají na plenky. Pro porovnáni. Za bolševika si můj kamarád zajel služební T 603 dvakrát ve městě na fotbal a dostal půl roku sedět.

5 1
možnosti

A66d44a30m 12R30y32c75h20l22ý

17. 8. 2018 12:08

Co je špatného na tom že někdo používá služební vůz k soukromým účelům když si to platí? Pracují ve firmě a též mám služební vůz k dispozici. Stejně tak ho může využívat žena i děti, vše si řádně platíme, tak v čem je problém? Česká závist???

6 21
možnosti

Kraj je součást samosprávy, tedy veřejná instituce určená ke správě věcí veřejných. Nikoli autopůjčovna pro vyvolené se extra výhodnými podmínkami.

A malé doporučení - podívejte se do podmínek, kdo smí Vám užívané služební auto používat. Pokud ho mohou používat i Vaši rodinní příslušníci, buď by měli mít svou smlouvu, nebo je to nepeněžní příjem a podléhá dani z příjmu.

Doufejte, že si Vašeho příspěvku nikdo kompetentní nevšimne.

21 1
možnosti

Včera jsem si poslechl dvacet minut Radiožurnálu s hejtmankou, byla to má chyba. Její vyjádření byla hrozná, snad ani komunističtí papaláši se tak nechovali a své mlaskání u korýtek trochu lépe maskovali. Z té její nabubřelosti a drzého sprosťáctví jsem pak celý večer zvracel......

22 0
možnosti
Foto

A90l44e77š 64M36e67r43t76a

17. 8. 2018 11:37

Včera prezentovala paní hejtmanka svůj postoj ke kauze v pořadu Dvacet minut Radiožurnálu. Měl jsem pocit, že lepší argumentaci má i žák pomocné školy, děs a hrůza.

24 0
možnosti

jaký šéf takový manšaft.

2 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik