Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv

Přečetl jsem tu propagaci pana magistra. Pomlouvá školní medicínu, sebe vyzdvihuje, ale svoje metody tají. Jinak je to snůška pravd, polopravd, nepřesností a nepravd! Odborník se v tom jeho líčení utápí a co pak ubohý laik!

Takovýmito podivnými texty je internet plný. Nedůvěra k lékařům, nedůvěra ke školní medicíně, nedůvěra k lékům, eventuelně propagace léků a metod, které nepomohou. Taková je doba! Žijeme ve virtuální společnosti a propadáme se do virtuálního zdravotnictví. Strašíme se problémy, které neexistují, skutečné problémy neřešíme, žijeme iluzemi místo realitou, dožadujeme se neúčinných tablet a účinné odmítáme, dožadujeme se léčby, i když jsme zdrávi.

Kladu si otázku, kam takto dospějeme?

:-)

0 0
možnosti
PS

Dobrý den. Nechci za každou cenu obhajovat názory pana magistra, pouze jsem ho citoval a myslím si, že v mnohém má pravdu (i když souhlasím s poznámkou pana Štětky, že forma vyjadřování je na hraně). Pokud jde o Váš příspěvek - nevidím v nich náznak konstruktivní diskuze, pouze obecné odmítání všeho, co nelze zařadit do škatulky s názvem "školní medicína". Navíc kdybyste skutečně pozorně četl celý článek pana magistra, možná byste ke svému překvapení připustil, že mu svým konstatováním v něčem dáváte za pravdu-viz Vaše předposlední věta.

0 0
možnosti

Rozhovor s panem profesoremR^ tam je cítit ohromní dávka lidskosti:-)

Bohužel pan farmaceut, i když s ním lze ve většině případů souhlasit, ještě asi potřebuje mentálně dospět, protože pohrdání lidmi (byť si o té skupině "vorvaňů" můžu myslet své) a přebujelé ego (jiní lidé by jeho obor nevystudovali) není zrovna nejlepší ukázkou v rozhovoru tak často zmiňované "pozitivní" energie:-/

1 0
možnosti

Ano, dělá to dojem propagačního materiálu kvalitně sestaveného! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik