Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J62i85ř48í 13H58o24r35á26k

12. 7. 2018 19:20

Ten výkřik do tmy odpovídá době. Nebo snad vy jste řval před 30-ti lety hanlivě na estébáky ?

0 0
možnosti

Do pana Bartošky se navážíte zbytečně. Nedávno proběhl na ČR+ rozhovor s ředitelem filmového festivalu Ochem a ten si pochvaloval, že po ztrátě hlavního sponzora ČEZ získali více sponzorů z řad podnikatelů, takže jsou teď v lepší situaci, než předtím. Takže pan Bartoška se kvůli dotacím k premiérovi lísat nemusí.

0 0
možnosti

K63a83r45e80l 32H54r61m43a

9. 7. 2018 17:21

Nebylo by od věci, než napíšete blog, zjistit si fakta. Premiér, který zajistil peníze sokolům, byl jiný než ten na kterého pískali.

Sokol sdělil před rokem na svých webových stránkách.

„Na jednání s ministrem Štechem a premiérem Sobotkou dosáhla starostka České obce sokolské Hana Moučková také další důležité dohody, která zajišťuje financování příprav XVI. všesokolského sletu,“ stojí ve zprávě z 25.7.2017.

Zdroj: http://forum24.cz/babis-si-zase-vymyslel-penize-sokolu-nezajistil-on-ale-jiz-sobotka/

5 0
možnosti

Ale o tom já ve svém blogu nepíšu. Píšu o tom, co současný premiér vytrubuje do světa, že ON sám navýšení peněz zařídil...Jinak si prosím všimněte, že slovo "nevděční" bylo v uvozovkách jak v nadpisu, tak v samotném textu :-). Takže si dovolím oponovat protinázorem: nebylo by od věci, než začnete vynášet soudy, pořádně si pročíst text blogu a trochu popřemýšlet. Přeji hezký zbytek dne:-)

0 0
možnosti

Někdy si tak představuji kdo by vlastně psal blogy a reakce pod nimi, kdyby tady zavládl mír a klid v podobě profesora Drahoše. Písně by se rozléhaly nad rodnými lány a psavci by se realizovali psaním textů pro poetické písně o budování republiky.

Všeobjímající láska by vládla vůkol.... a toho inteligentního a důstojného sluníčka co by se rozlévalo z pražských navrší do celé vlasti...

3 2
možnosti

Pokud bude jakýkoli předseda vlády z politické strany "jen" s 30 % voličů, tak vždy bude část jeho nevoličů pískat. A to vůbec už nebude žádný Babiš. To je prostě demokracie a na to si musíme zvyknout. Za komunistů by je odvezl anton. Na každém předsedovi vlády si jeho nevoliči najdou nedostatky.

5 0
možnosti
Foto

Být bývalým agentem STB a navíc vyšetřovaným za dotační podvod, tak chodím kanálama, a vůbec nelezu na veřejnost. Na to musí být doopravdy nátura, lézt mezi lidi. Rv

22 2
možnosti

:-)......Víte pane Libere, jak vypadá dotační podvod? Co tak ROP, nebo Bémova cyklostezka 3 km odnikud nikam za 150 mega? K 50 milionům bylo dodáno 950 milionů a slouží to veřejnosti. Co z toho měl osobně Babiš? ???

2 6
možnosti

Proč si myslíte, že ve Varech pískali ti samí, co se k Babišovi za světla lísali?

A Sokolové? Ti si na nic nehráli - bylo to ve dne, natáčené kamerami. Prostě jen vyjádřili, co si o současném premiérovi myslí.

18 0
možnosti

Asi jste měl na mysli tleskání ve Varech:-), nikde jsem netvrdil, že by to byli ti samí Blog je hlavně o tom, že bychom se neměli bát vyjádřit nespokojenost veřejně. Pokud jde o vyjádření Sokolů, tak toho si naopak velmi vážím. Myslel jsem si, že je to zcela zřejmé z uvozovek v nadpisu. Přeji hezký den.

0 0
možnosti

Bartoška ho pozdravil, špatně, někdo pískal, špatně, tak co vlastně chcete? Nejdůležitější je, že můžeme (snad ne jen zatím) vyjadřovat svůj názor, a to je dobře.

15 3
možnosti

Bartoška jednou vyzývá k občanskému neklidu, jindy, když potřebuje prachy na "svůj" festival, tak se lísá i k populistovi, který je zrovna u moci. To si myslím, že je špatně. To, že někdo pískal na Sletu jsem nijak nekritizoval, naopak. Je vidět, že jste text nečetl pozorně. S poslední větou souhlasím s dovětkem, že bychom se neměli bát vyjádřit svůj názor veřejně a ne anonymně ve tmě.

2 0
možnosti

A proč by měl někdo jásat nad tím, že se někde na veřejnosti producíruje karierní komunista z doby normalizace a Stbák k tomu?

20 4
možnosti

Navíc trestně stíhaný podvodník, usvědčený nezávislým, mezinárodním vyšetřováním.

15 4
možnosti

J55i27r94i 84T94i88c16h46y

8. 7. 2018 16:47

Neopakuji to po tech "levicackych fasistech" z Hollywoodo pri udelovani Oskara?

1 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik