Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že A. Babišovi je názor pana Dobrovského ukradený.

0 1
možnosti
Foto

O Babišovi (a Zemanovi) jsem vloni napsal blog

http://trinkewitz.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=641531

kde jsem varoval voliče před volbami do PS. A na má slova došlo!

0 0
možnosti

J96i58ř51í 40H35o69r80á84k

24. 5. 2018 23:19

Oba byli komunisty, jeden jistě spolupracovník StB, druhý velmi pravděpodobně.

2 0
možnosti
Foto

Pan Dobrovský je statečný a moudrý muž.

3 1
možnosti

...... Vám v tem životopisu teho hrdiny schází takovej docela zajímavej detail,- Luboš Dobrovský byl komunista,- a já tady leta letoucí vod zasloužilejch komunistobijců nečtu nic jinýho než že jednou komunista-vždycky komunista !,- mosime mobilizovat, komunisti sou extremisti, bolševici, marxisti, fašisti atd.atd.atd.,- ........ takže mi vlastně nejni dost dobře jasný, keho to vlastně voslavujete?!,- to sou paradoxy, cóóó;-D?!!

6 2
možnosti

Paradox to moc není, protože i ze Šavla, pronásledovatele prvních křesťanů se stal časem Pavel. Tedy křesťan!!

2 1
možnosti
Foto

Jan Dobrovský (* 30. července 1960) je český podnikatel, novinář a filantrop. Podle časopisu Forbes je třicátým nejbohatším Čechem s majetkem téměř 5 miliard korun. Zmíněný je synem L.D. Trošku paralela;-) W. Komárek- jeho syn zakladatel a šéf KKCG AG j- investiční skupina působící v řadě států založená roku 1995 Karlem Komárkem mladším za pomoci otce. Ovládá řadu společností různého ...R^ A který pak z potomků A.B. asi půjde ve šlépějích svého otce;-)

1 0
možnosti
Foto

L.D.-Narodil se jako Luboš Hammerschlag v rodině židovského původu. Studoval vojenské a pak civilní gymnázium v Moravské Třebové, později rusistiku a bohemistiku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Mezi jeho spolužáky byl také Jiří Dienstbier, s nímž později úzce spolupracoval. Vstoupil do komunistické strany, v letech 1959 až 1968 byl redaktorem zahraniční redakce Československého rozhlasu a v letech 1967-1968 dopisovatelem v Moskvě.;-) V srpnu 1968 se podílel na podzemním vysíláni rozhlasu a pak do roku 1989 pracoval v dělnických profesích.

Konkrétní problémy: externí odkazy z textu, minulý čas

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

13 0
možnosti

Nedělejte prosím z pana Dobrovského jediného hrdinu v tomto státě, takových jako on, kteří otevřeně píší o AB a jeho vládě je spousta, mají na to právo a rozumím jejich argumentaci. Myslím, že se pan Dobrovský klidně obejde bez uznání kohokoliv, svou práci již odvedl.

2 5
možnosti

Proč nepsat o výjimečných lidech?

7 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik