Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pan Baxa je jistě velmi zkušený právník, ale akci kolem voleb a časování obvinění Babiše při spolupráci policie a st. zástupců nemůže nijak vyloučit.

Rovněž točení se kolem Stb je už dnes, při všech známých skutečnostech (skartace tisíců těch velkých už o prázdninách), poněkud zapáchající hnilobou. Povinná hlášení všech služebně mířících na západ byly, dle vyjádření řídících důstojníků, přínosnější než hlášení těch, kdo (mnohdy z donucení) podepsali.

M.j. ne, že bychom měli zapomínat, ale karanténní doba více jak 25 let je dostatečná na změnu smýšlení těch, kteří byli často s podporou totality slabší, než mnozí "řadoví" bez podpisu; o růžovosti se už toho napsalo dost.

P.S.

Z jiného soudku: jaký byl postih po válce těch, kteří při plném Václaváku tam jako jeden muž hajlovali?! Nebyli tam mnozí z donucení a jejich smýšlení bylo jiné?!

0 0
možnosti
JK

Postavíte se před politické vězně, které tihle StBáci dostali do vězení, lágrů a pracovních táborů, před děti těch co to nepřežili a budete jim tvrdit, že dřív to byly zrůdy, ale dnes už ne, dneska jsou to pravdomluvní lidumilové, protože už mají za sebou karanténu?

Ale povedlo se vám spontánně (asi nechtěně) srovnat komunistickou totalitu s nacizmem, rozdíl je skutečně minimální.

0 0
možnosti
AR

Je to tak, není co dodat. R^R^

0 0
možnosti
KB

K83a85r50e49l 83B94o81k

19. 2. 2018 22:17

Stávající situaci jste popsal velice dobře. Je opravdu k neuvěření, že i vzdělaní lidé podporují člověka s touto minulostí. Karma.R^

1 0
možnosti
VH
Foto

Má to jednu chybu. Současný stav soudnictví.

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik