Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Zajímavé že Vám vadí v podstatě nezajímavý politik bez většího vlivu a přitom mnozí jiní násobně škodlivější Vás zjevně nechávají v klidu. Co chcete dokázat, to napiště...tož tak

1 1
možnosti
PS

P71e55t95r 59S50k47á70c91e95l

20. 4. 2017 10:27

Autorovi rozumím tak, že si vybral vzorek současných politiků a jejich způsobů vlády nad občany. Kéž by Damoklův meč nad nimi visel na pavučině a po 27 letech se k moci dostala nová generace. Všichni musí jít ale k volbám, což není tak nemožné. A dát hlas jen NEparlamentním stranám, což bude horší. Jinak se přeměn nedočkáme, proto je potřeba volit se zdravým rozumem...R^

1 0
možnosti
VD

Rozumím Vaší rozmrzelosti. Z Vašeho blogu ale cítím, jako byste si stěžoval někomu, kdo je nad tím vším a kdo by to všechno měl nějak srovnat. Kdo to ale je???

Politika a veřejná správa je něco, co dělají jen a jen lidé. A ti, co se k tomu dostali, ji dělají v prvé řadě pro sebe a ne pro Vás. Proto také věnují značné úsilí, aby se tam sami dostali a nebo aspoň jejich lidé.

No, a když se objeví někdo s názory, které vybočují z řady a nejdou do krámu, tak je oheň na střeše ...., chyba v systému.

Vlastně jsem z Vašeho blogu ani nepochopil, zda s Čunkem souhlasíte nebo nesouhlasíte.

:-)

1 0
možnosti
Foto

M80a68r19t69i43n 75Š35i10k

17. 4. 2017 19:49

Na Twitteru nedávno někdo připomínal dávný rozhovor s Ivanem Medkem. Dotaz: "Co přesně je pro vás nejhorší na české politice?" Medek: "Čunek". Dotaz: "Co konkrétního na Čunkovi?" Medek: "Všechno." Podle mě se v tomto nic nezměnilo a musím názor pana Medka jedině podepsat. Podotýkám, že jsem ze Zlínského kraje.... Někdo tu vzývá Čunkovu slušnost. Zkuste si najít jeho výroky na adresu bývalé sekretářky, se kterou byl v soudním sporu. Slušnost si představuji opravdu jinak. Najděte si vůbec různé jeho výroky, to je přehlídka "chlapáckých" výkřiků, od vychovávání manželek, až po roztomilý výkřik o tom, že v dnešní době má milion doma úplně každý. Podle mého názoru z vrcholné politiky vypadl pro svoji neschopnost a mediální neobratnost. Neumí se srozumitelně vyjadřovat, přeskakují mu myšlenky a témata, zásadně nedokončí pořádně větu, během jedné věty rozehraje 5 nedokončených "myšlenek". Prostě a jednoduše na to neměl a nemá, přestože sám to podává jako spiknutí "kluků z Prahy" proti němu. Najděte si jeho rozhovor pro DVTV. Samozřejmě, že se úplně třese na křeslo předsedy Lidovců. V tom rozhovoru to sice není schopný přiznat, ale kandidovat bude, o tom nikdo nepochybujme. U Lidovců se proto odehraje i generační střet. Buď bude pokračovat mladý, věcný a opravdu slušný Bělobrádek, nebo se k moci v pravý čas proderou staré struktury, reprezentované Čunkem a jeho nohsledy. Po moci tento člověk doslova slintá, varuji před ním, stejně jako Medek. Pro mě také reprezentuje to úplně nejhorší z české politiky.

1 4
možnosti
OS

Jak slušně se má chovat k někomu, který ho falešně obviní ze sexuálního obtěžování? Někdo se ho pokusí (pravděpodobně za peníze) zničit a on by se na něj za to měl usmívat jako měsíček?

2 1
možnosti
Foto

My jsme Valaši jedná rodina. Pane Čunek držím vám palce.

1 0
možnosti
OU
MV

Nepochopil jsem pointu, ke které celý příběh programově směřoval, totiž co je tak hrozného na tom, co Čunek řekl. Mám totiž pocit, že to zhodnotil zcela přesně a není nejmenší důvod se nad tím pozastavovat.

6 0
možnosti
Foto

Cunek rika veci na rovinu. Stejne jako Kubera. Nemusime s nimi souhlasit, ale vidime, co jsou zac. Na rozdil od vselijakych Sobotku, kteri rano maji jiny nazor nez vecer. Nebo nemaji zadny nazor.

13 2
možnosti
AR

Je to tak. Tím, že říká věci na rovinu je pro lidi v Beskydech a Valašsku volitelný. Že se to mnohým v Praze nelíbí, neznamená to pro něho na Moravě mínus.

3 2
možnosti
NM

...předpokládal jsem,že strach z Čunka budou mít pouze "cikáni"...;-D

2 0
možnosti
Foto

H67a43n80a 94V92l92k56o70v49á

16. 4. 2017 17:06

R^Dnes jsem při Velikonocích si v kuchyni pustila životopisy svatých a ač nepraktikující pokřtěná křesťanka jsem začala vážně uvažovat o církvi - ta v postavě současného papeže Františka prochází přechodem od korupce k podstatnému.... totéž by prospělo i státní moci nejen u nás.

0 0
možnosti
PH

P66a47v60e98l 35H33o71r96á69k

17. 4. 2017 13:21

Vidíte, já jako pokřtěný ateista naopak vidím v osobě současného papeže opravdu velké nebezpečí nejen pro samotnou církev, ale i pro nás všechny.

6 1
možnosti
ND

Nechci se nijak přít o to co jste napsal, jen věta, že se Babiš vyhýbá placení daní mě překvapila, neb on sám tvrdí jak vysoké daně platí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik