Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za totality nam vladli komuniste. Ted nam zacinaji vladnout ex-komuniste. S tim se asi v roce 1989 pocitalo.

0 0
možnosti

Sněmovna řeší to, co jí nepřísluší. Myslím, že by měla pracovat na tom, co je její náplní práce - tvořit kvalitní zákony. Jsem za Babiše rád!

3 7
možnosti
Foto

No to ste si dovolil moc, takhle vo páprlamentu;-O A ten Bábiš, tó teda;-€;-D

1 1
možnosti

Babiše dohání jehovlastní podnikatelská vychytralost z minulosti a zároveň proměnlivost v tom, coříká, a dostal se tak pod tlak, který si z valné části zavinil sám. A je topřesně, jak napsal tento týden K. Steigerwald:

" Ministr financí jdeGrossovou cestou. Ta vede přes močál. Čím dál se jde, tím víc poutník zapadá,tím víc se škube a chce nohy vymanit. Ale čím víc je chce vymanit, tím víc domočálu padá, až to udělá žbluňk.

Babišova pouť močálem začala jednoduchou otázkou, kde vzal peníze na nákupdluhopisů. První krok, druhý, gumovky se boří a koncem minulého týdne žbluňk.Gross měl igelitku a strýce Vika. Babiš má Profrost a Afeed, cizí slova, alezdejší firmy. Grossovi stačil jeden strýc, u Babiše by musela nastoupit rotastrýců, rota igelitek se stovkami miliónů. Spanilý bojovník proti korupci setak proměňuje před očima lidu v čachráře sice dost standardního, lečrozsáhlého, na němž je podivné jen to, že je též ministrem. To bude ještězajímavé, jak z bažiny vyskočí"

6 4
možnosti
Foto

Steigerwald bejval dobrej. Ovšem bejvávalo. I on se ,,pochlapil", co se poplatnosti leckomu týká:-( U jinejch, obzvláště pak ,,peroutkovců" nic novéhoRv

2 2
možnosti

Mene tekel ? na Babiše nepotřebujete tajemné varování, je to spolupracovník StB, podvodník a zloděj, co chcete víc

3 2
možnosti
Foto

Jste též až ,,jasnozřivej", a zdaleka ne sám, jak media, a ,,nezávisl. komentátoři",jež tak ,,spolehlivě" lid ,,leckterý" o všem informují?:-/

2 2
možnosti

Celá ta fraška s jednáním sněmovny je naprosto mimo mísu a v tomhle se Zemanem a Babišem souhlasím.Na druhou tady už dávno měla pracovat policie, protože jediná má kompetenci někoho vyzývat a následně obvinit-předat státnímu zástupci.Buď byl porušen zákon,nebo nebyl.Nikdo není studovaný advokát,aby hned z kraje věděl,jestli Babiš zákon porušil,takže z toho logicky vyplývá podání trestního oznámení a předání vyšetřování odborníkům na trestné činy,skutkovou podstatu a další podobné prostaty.I sám Babiš by měl pochopit jednoduchý detail,že soud jeho jméno-pokud opravdu nic neudělal-očistí,nebo- pokud něco udělal - ho odsoudí.I kdyby policajti by byli natolik zkorumpovaní,že důkazy "obstarají" ,on - jako ministr financí- má tolik provázků,že si obstará svoje ze svých zdrojů.

4 0
možnosti
Foto

Jen, že tzv. politický boj má se zákony ve skutečnosti málo co společného, což se mnohým až mísí;-)

1 1
možnosti

Pohled z jiného sudu. Zjevení - vybuzené naděje - běh setrvačnosti Hnutí Ano se dá pochopit. Jde o vymezení se k přehmatům minulosti. Pak, lze vidět i cílovou tužbu propojení Miloše + Andreje. Já v tom spatřuji cosi nového, nebezpečného a pro občana nic přínosného nepřinášejícího ! Ukazuje se, že i když uběhlo již 28 let - Stále nám to s demokracií nejde - A o vyrovnání se s minulostí, ani nemluvě ! ...:-)

4 2
možnosti
Foto

Cílové tužby politiků jsou shodné. Moc, či alespoń křesílko profipolitika. Ideje a proklamace jsou toliko vatou. Tzv, tradiční strany chcípají na úbytě, nic nového nemohou nabídnout, než samá ,,anti", což většina lidí pochopila. Tam hledejte příčiny. Stejně tak jako u ,,tlusté čáry za minulostí" a dalších prázdných, ovšem velice ,,vznosných" heslechRv Personifikovat si vše špatné do jedné, či páru person je ovšem poněkud jednoduché, ač ti jednodušší na to slyší. A rádi:-(

1 1
možnosti
Foto

Pokud má kdokoli důvodné pohybnosti ve věci porušování zákonů, má ze zákona povinnost toto subjektům, majícím za povinnost a oprávnění(!) toto šetřit, tyto důvodné pochybnosti oznámit. A pokud tak neučiní, může být označen i za spoluviníka. Ovšem naopak, pokud tyto důvodné pochybnosti nebudou prokázány, může strana, označená jako strana porušující zákony, požadovat satisfakci, potažmo až i zhojení. JE SI TŘEBA TÉŽ UVĚDOMIT, CO KTERÉMU SUBJEKTU Z ONĚCH TŘÍ PILÍŘŮ DEMOKRACIE PŘÍSLUŠÍ A ROZLIŠOVAT JE! Tedy moc výkonnou, moc zákonodárnou a moc soudní. A žádná nesmí(!) SUPLOVAT TY DALŠÍ!

A ,,včil", ve kterém že je stádiu ta či ona kauza, potažmo s jakým výsledkem? Kecy kterékoli strany u kecpultu, stejně tak jako v mediích, jsou totiž jinak toliko mlácením prázdné slámy. Ač zároveń i municí, ovšem toliko v politickomocenském boji, založeném především na emocích potenciálních, často ,,poněkud" mnohdy záměrně dezorientovaných, voličůRv

2 6
možnosti
Foto

P.S.: takže OPRAVDU: MENE TEKEL!Jinak jen cesta do pekelRv

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS