Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prý to jako první využil Kalousek... Proč o něm mlčíte?

2 0
možnosti
PS

Takže když podle Vás Kalousek nebo kdokoliv jiný (prý) využije/zneužije díry v zákonu, je podobné využívání/zneužívání Babišem OK? Docela pokřivená logika. Zkuste místo "prý" uvést něco konkrétního, nejlépe s odkazem. Jinak není o čem diskutovat.

1 1
možnosti
ZH

Babiš je zloděj, a tak si myslí, že všichni ostatní také kradou. V tom je celý jeho problém...

6 2
možnosti
RH

Hospodským EET, aby neošidili daně o tisícovku a sobě desítky milionů... Jestli je to legální, tak je to perfektní návod na daňové "optimalizace".

8 1
možnosti
PH

P82e90t18r 43H95a74l11í46k

4. 1. 2017 19:17

možná pro doplnění. Tento trik využílo mnoho dalších firem. Obávaly se, zda je to legální a začaly s tím až poté, co pan Kalousek jako ministr financí vydal na státní dluhopisy na stejném principu. Chtěl dluhopisy zatraktivnit tím, že se nebudou danit.

Teprve potom měly firmy jistotu, že je to legální.

9 0
možnosti
JH

Taky si myslím, že za to může ten kdo ten zmetek zákona navrhl(vláda) a schválil(parlament). Ani v jednom v té době pan Babiš nebyl ( i když mezi těma co za nitky vedoucí ke schválení tohoto zákona možná byl).

1 0
možnosti
Foto

Kdysi v souladu se zákonem vyletělo několik milionů lidí komínem. Prostě zákon je zákon.

2 0
možnosti
Foto

Někdo tomu říká mezera, někdo by mohl tvrdit, že chyba byla do zákona vpašována úmyslně pomocí zkorumpovaných politiků. Ještě dlouho budeme platit za zákon - zmetek o solární energetice a to je jen špička ledovce. Nedávno jsem se dočetl, že Dalíkův majetek je odhadován na necelé dvě miliardy, to ten lobing pěkně vynáší.

3 0
možnosti
KB

Jaká mezera v zákoně? Něco se nám v zákonech nelíbí, tak je to hned mezera.

To je stejné, jako bych tvrdil, že OSVČ využívají mezery v zákoně a uplatňují náklady paušálem.

2 0
možnosti
RC

No tak musite uznat, ze celku logicky se zaokrouhluje zdanitelny prijem, vcelku akceptovatelne je, ze se zaokrouhluje dolu. Ale co je nelogicke je to, ze se zdanuje kazdy dluhopis separatne a nikoliv souhrn. U mzdy se take zaokrouhluje castka ROCNIHO prijmu (po odectu odpocitatelnych polozek), nikoliv kazda mesicni, ci denni mzda.

3 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik