Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Právem opomíjený a opovrhovaný Senát - bude nakonec slavný ! Bývalá pojistka proti Komunistům - Současným normalizátorům začíná vadit ! Zamýšlený plán, uspět ve volbách nevyšel - 21% je sice vítězství, nicméně není masivní, Senátoři Ano - nejsou .... Měli přijet na koních, proklarinetovat se, přichvátat tanečním krokem, nebo vystoupit z badatelny filosofů - Ideální lidé ...

Musí se tedy šetřit - nesporně 0.5 ! miliard Kč by zbylo - Tedy dále budeme dávat 12 miliard Kč ! Majitelům ubytoven (údaj 2015), nebo pak solidární pomoc Solárním baronům - 40 miliard Kč ročně .... Prostě, bez Senátu - Bude líp ... :-)

0 0
možnosti

Jedna z mala instituci v CR, kde politicke strany nemaji na ruzich ustlano. Jen hloupy cesky obcan nevyzaduje zmenu v ustave dat Senatu tu spravnou hodnotu. Bez te nama Senat opravdu smysl.

0 0
možnosti
Foto

Senát = shromaždiště parazitů skupiny "B".

0 0
možnosti
Foto

Ale jděte... Vy jste nikdy nezměnil názor? nebuďte jak malej pětiletej kluk. Podstatou demokracie je totiž i změna názorů a jejich vývoj.

Držet se vašeho pohledu, kdoví, co za zřízení bychom tady měli...

0 1
možnosti

Skutečně netuším, co za zřízení bychom tady měli při dodržování mého pohledu. Ale vím, jak naše politika funguje dnes. A funguje tak zejména díky pozoruhodným názorům voličů, které tady prezentujete Vy. A právě kvůli takovým názorům je dnes Senát velmi potřebný.

1 0
možnosti

Mám pocit, že senát byl zřízen proto, aby poslanci sněmovny lidu i sněmovny národů souhlasili s rozdělením federace. Když viděli, že jsou pro ně připravena místa v zastupitelských sborech, rozdělení schválili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik