Diskuse

Je to podvod, rozčiluje se hnutí...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H90a11n61a 17V86l85k37o95v31á

15. 10. 2016 18:35

Hlavně nechápu to rozčilování se pana Babiše, že by mohly vzniknout koalice bez nich.... není o tom tak trošku systém poměrného zastoupení? Tak jaký podvod? Bylo to tak vždycky.

0 0
možnosti

No, řekl bych, že voliči především očekávají, že bude plnit, co slíbil ve volbách. A to z opozičních lavic bude jen těžko.

0 0
možnosti

Myslím, že jste vůbec nepochopil (nebo nechtěl pochopit) podstatu blogu. Už jsem Vám to dnes jednou vysvětloval v jiné diskuzi, ale je vidět, že marně. Ale jelikož mám pro Vás pochopení, zkusím to ještě jednou a nejlépe příkladem Vašich kolegů z Brna, kteří jasně deklarovali s kým jsou ochotni vyjednávat a s kým nikoliv a proč. To si myslím je v pořádku a je to v souladu s tím, čím argumentovali před volbami. V případě MSK je prostě nejapné, až směšné popírat den po volbách to, na čem byla stavěna kampaň a hlavní slib voličům - tedy v první řadě eliminace takových týpků jakým je Miroslav Novák (zkuste si nastudovat podklady od Vašeho šéfa AB, jsou docela pádné). V žádném případě neodsuzuji snahu se dohodnout na koalici, třeba i s ČSSD v případě nutnosti. Co ale v blogu odsuzuji je odpudivý oportunismus typu "já osobně nemám s XY žádný problém jednat", atd. atd. Takový přístup naznačuje, že jeho nositel moc pevné zásady nemá. Nakonec až takové překvapení to v tomto případě není. Teprve budoucnost ukáže, zda a jak budou plněny předvolební sliby nebo ne. Jistě znáte staré české přísloví "Nechval dne před večerem"...

0 0
možnosti

Co dodat....:-( Naprostý souhlas.

3 0
možnosti