Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

Premyslim, proc se mi zaboha nedari odeslat prispevek. Zeby nevhodna klicova slova?

0 0
možnosti
FP

Aha, dlouhe zpozdeni, pardon za tapetu....

0 0
možnosti
FP

Operace Gladio, pri niz umirali evropsti civiliste jenproto, aby bylo mozne jim omezit prava je tu a tam mirne prosetrovana. Vysetrovani ve sve Belgii zabranil rezignaci na post premiera JC Junker, dnesni leader cele unie. Kde bychom meli hledat nejake optimisticke scenare?

0 0
možnosti
FP

A co takhle zacit od konce? Operace Gladio, ano ta jejimuz dosetreni v Belgii zabranil JC Junker svou rezignaci na post premiera. Soucasny vudce EU je clovekem, ktery zabranil dosetreni toho, kolik belgickych civilistu zabila belgicka tajna sluzba v ramci operace, jejimz cilem bylo vytvoreni prostredi, kdy evropane prijmou omezeni svych prav. Cili EU vede masovy vrah a asi by tedy nebylo prekvapive, kdyby jeho umysly nebyly nejcistsi.

Kdyz se podivame jak politici ze vsech stran pracuji na integraci mensin jiz pritomnych a delaji vse pro eskalaci konfliktu, bylo by naivni ocekavat od "reseni" uprchlicke krize cokoliv jineho.

Vsechny optimisticke scenare jsou mimo diskusi, pojdme se bavit o tom, jak vratit evropu k evropskym hodnotam navzdory prani drtive demokraticke vetsine hlasujici pro neustale zhorsovani stavu - ukazte v nasem parlamentu poslednich 25 let jedinou stranu, ktera nemea v programu omezovani prav obcanu, rozdmychavani konfliktu, zvysovani dani a vubec cestu do pekel. A v okolnich zemich neni situace odlisna.

0 0
možnosti
Foto

Aby to nakonec neskončilo řešením jak v Rusku, Rusové hnali německé přivandrovalce samopaly a tanky a klidně jich několik milionu vystříleli!

0 0
možnosti
DB

Především musím říci, ano, je to tak, musíme prvně najít PODSTATU problému a pak ho řešit. Myslím, že jsem téměř ta stejná slova dnes někam napsal.

Ovšem to druhé již není až tak precizní. Jaká jsou ta drastická opatření, co pod tímto osobním termínem, pane autore, rozumíte? Já to neuhodnu. A je těžké se o něčem bavit, když nevím, co to je, a jen vím, že vy si o tom myslíte, že je to drastické. To mi na debatu nestačí.

1 0
možnosti
FP

Podstatou problemu je neutuchajici utok elit na obcanska prava. Vsechny vyznamne evropske teroristicke organizace byly vyzbrojeny v ramci operace Gladio, jejimuz vysetrovani v Belgii zabranil dnesni leader cele EU Junker svou rezignaci na post premiera.

Ta drasticka opatreni spocivaji v prohloubeni diktatury v niz zde zijeme - o svobodne spolecnosti si snad povidat nebudem v centralne planovanem hospodarstvi, kde je ilegalni rict, ze mata je dobra na kasel...

0 0
možnosti
KS

Uprchlíků je méně než bylo v šedesátých nebo devadesátých letech, jen si na tom spousta lidí honí triko.

0 1
možnosti
OK

Mohl byste to konkretizovat ? A samozřejmě uvést zdroj ? Z toho Vašeho konstatování evidentně čiší olšerovština.

3 0
možnosti
LJ

V minulosti již mnohokrát proběhl přesun národů. Nejhorší na tom bylo, že příchozí národ nemínil respektovat řád a zvyky, které panovaly v zemi, do níž přišel, řídil se svým právem.

2 0
možnosti
KS

Tak už to v historii chodí. Slované na území Česka taky nepřijali zákony kulturu Germánů a Keltů, na které tady narazili.

1 0
možnosti
JK

Mám podobný názor. Som len zvedavý čo EÚ vymyslí a proti komu tie represie zavedie. Obávam sa však, že to nebudú imigranti, ale samotní občania...

Inak najjednoduchším spôsobom je urobiť pracovné tábory pre ekonomických imigrantov a internačné tábory pre ľudí utekajúcich kvôli ohrozeniu života - samozrejme na územiach mimo EÚ. Ako to robí napr. Austrália.

Ak by sa po Afrike roznieslo, že v EÚ čakajú nelegálnych imigrantov namiesto raja nútené práce, prúd uprchlíkov by sa obrátil asi opačným smerom...

9 0
možnosti
VM

Každá kultura je založena na svých kořenech. Jsou tedy i na světě "ostrůvky naděje", které byly historicky založeny na multikulturách a funguje to. A pak je Evropa. Založená na jasných principech a křesťanství a určitému postoji k hodnotám a Afrika, leckdy silně muslimská, s podstatně jinému postoji k hodnotám a hlavně k životu.

V takových zemích, kde to nepřinesl historický vývoj, multikultury nefungují a fungovat nebudou. Ten současný dojem funkcionaity vytvářejí pouze protimajoritní zákony.

Evropa ztratila svou základní schopnost ubránit své území a kulturní hodnoty. Politici od Brudelu dolů si neváží svých občanů. To, co předvádějí, je jen pseudohumanita.

Cestou je okamžité zastavení přílivu imigrantů, prostě je nevpustit. Ty co tady jsou přebrat a deportovat. A hlavně, směrovat pomoc do zemí, ze kterých lidi utíkají. A tou pomocí je i to, přestat kývat Spojeným státům na jejich vývoz pseudodemokracie, který zatím v daných zamích nikdy nic nevyřešil, jenom způsobil ještě větší utrprní lidí a jejich genocidu.

3 1
možnosti
JH

J89a57n 63H11l19e88d47í72k

9. 8. 2015 18:02

neférové obsazování Evropy proti zákonům zemí, je nutné bránit neférovými prostředky, jinak to znamená náš totální konec. Sdělovací prostředky se chovají neférově a podporují ty, kteří žádné zákony neuznávají. Policie, soudy mají především svatou povinnost chránit a bránit všemi prostředky, klidný život Čechů v Čechách a ne bránit vetřelce, kteří nás budou utlačovat, likvidovat---stejně  jak dělají dnes ve Francii a Anglii.

15 0
možnosti
VM

Politici a státní aparáty jsou odtrženy od reality svých voličů. Pomoc je jednoduchá. Nevolit je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik