Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poslanec Kubera má v sobě jistě mnohý rozpor. Předpokládám, že jako lékař už mnoha lidem doporučoval, aby přestali kouřit. Jedna věc se mi na něm však líbí: Většinou se vyjadřuje s vtipem, to u politiků není vůbec běžné.

1 0
možnosti

Nezlobte se, ale mně to připadá, že kdyby se vám váš stát-ochránce ztratil, že nedožijete konce příštího týdne.

1 0
možnosti

Uvědomte si laskavě, že my nepotřebujeme levicovou starost, která ostatně není starostí, ale drzým nadřazováním a chybným velením. Každý pravicový volič má v sobě tolik morálního levicového vnímání, jaké je seriozní, přirozené a poctivé se vší zodpovědností.

2 0
možnosti
Foto

Svoboda mimo jiné znamená, že se sám můžete rozhodnout, jak budete vychovávat a stravovat své děti. Ten problém sami se sebou nemají ti, co zákaz odmítají, ale lidé, kteří dají svým dětem peníze aby si něco na sváču koupili, místo aby jim tu sváču připravili, pokud jim tedy tolik záleží na tom jak se děti stravují. Chládek to vyjádřil poměrně dost jasně. On na děti kašle a tak ony toho využijí a koupí si co jim chutná. A Chládek to chce vyřešit tak, že to zakáže všem ostatním a doufá, že stát takto povede jeho děti k správnému stravování. Pokud s tímhle souhlasíte, jste jen naivní trumbera, který neví jak se postarat o sebe a své děti. Novela zákona navíc vůbec nezakazuje prodej ve školách jako takových, ale dává pravomoc úředníkům aby rozhodovali o tom, co se prodávat může a co ne. A to je přesně to, co kritizoval pan Kubera a co vyvrací vaši argumentaci v první polovině článku. Pan Kubera možná kouří víc než je zdrávo, ale evidentně je schopen lépe myslet než vy.

8 0
možnosti
Foto

Jakmile něco začne zakazovat stát, je to vždy špatné.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS